Interior design office

LUXURY DESIGN PROJECTS

Wij geven advies in de volgende aspecten van het interieur; kleur, stijl, styling, indeling, verlichting, producten, meubels en materiaalkeuze.

De stijl van Cindy Philips Interior Design laat zich kenmerken door een luxe uitstraling, rijke materialen en bijzondere designs en laat zich je thuis voelen zodra je binnenstapt. 

Voor interieuradvies voor zowel de particuliere als zakelijke markt kunt u terecht bij ons. Wij realiseren graag een origineel interieur. Prachtige materialen en slimme oplossingen zijn terug te zien in de ontwerpen.

Bouwbegeleiding

Wij adviseren en begeleiden u bij de ontwikkeling, bouw en renovatie van uw project. Onze kracht ligt in het combineren van verschillende onderdelen die leiden naar een totaalconcept op interieur gebied.

Turn-key projecten

Cindy Philips Interior Design verzorgt bouw- of verbouwprojecten van begin tot eind, van ontwerp tot oplevering. De gehele planning, organisatie en begeleiding van uw project is in handen van één vast aanspreekpunt. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een vast team van partners.

Meubel design

Wij ontwerpen en realiseren diverse designmeubelen met verschillende partners. Hierdoor heeft Cindy Philips Interior Design de mogelijkheid om unieke meubels voor u te ontwerpen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande items, welke volledig op maat, met een persoonlijke keuze voor verschillende modellen, stoffen, kleuren, zitvullingen en afwerkingen gerealiseerd kunnen worden. Veelal werken wij met de luxe stoffen velours en skai leer om onze meubels een exclusieve uitstraling te geven.

 

Wij beschikken over meer dan 1000 verschillende soorten stoffen en kleuren om zo zelf uw meubel samen te stellen. 

 

 

Bankstellen - Fauteuils - Eetkamerstoelen - Barkrukken - Hoofdborden - Poefen - Bankjes - Hockers - Chaise Longue